Chocolade notencake

Chocolade notencake

Toen ik vroeg via mijn instagram stories welke receptjes jullie graag wilden zien kreeg ik de vraag of ik een notencake kon maken. Ook kwam iemand met de vraag iets te verzinnen met kokosmeel, die twee kon ik mooi combineren tot deze chocolade notencake! Vegan, maar wel eiwitrijk. En de smaak van chocolade kunnen we allemaal niet weerstaan toch?!

IngrediΓ«nten

Bereiding: Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de banaan met de cacao, het bakpoeder, kokosmeel, kokosmelk en amandelmelk in de blender en mix tot een zacht bruin beslag. Doe het in een kom en roer vervolgens met de lepel de overige ingrediΓ«nten er door heen. Zet de cake voor 45 minuten in de oven, prik zelf even met een satΓ©prikker om te kijken of die goed is – elke oven is net even anders! Enjoy!

Heb jij dit receptje gemaakt? Deel hem met #gezondereceptjes of @gezondereceptjes, vind ik leuk!

Liefs,
Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s