Teff ontbijt bowl met pindakaas

on

Wat eet je voor je gaat hardlopen? TEFF! Sinds een paar maanden eet ik nu regelmatig teff als ontbijt (of als topping op mijn ontbijt) voor ik ga hardlopen. Ik ga je niet vertellen dat iedereen nu teff moet gaan ontbijten, maar ik vind het wel een ideaal ontbijtje als je daarna nog wilt sporten! Dit ontbijtje geeft echt power, is een workout booster en zorgt voor alle energie die je nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Vol met eiwitten, ‘goede’ koolhydraten en mineralen om goed voorbereid aan je workout te beginnen. Zorg dat je pas begint met sporten minimaal één uur na je ontbijt 🙂

Ingrediënten

Toppings: aardbeien en pindakaas

Bereiding: doe alle ingrediënten (behalve de chia zaadjes) in een blender en mix tot een glad geheel. Roer daarna de chiazaadjes er gelijkmatig doorheen en zet de bowl 10 minuutjes in de koelkast. Top vervolgens af met aardbeien en pindakaas. ENJOY!

Heb jij dit receptje gemaakt? Tag mij dan in de foto of gebruik #gezondereceptjes!

Liefs,
Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s