Nog 3 dagen tot DE MARATHON

on

De laatste training zit erop. Ruim vier maanden geleden kwam het idee spontaan om het gewoon te doen. Ik had de droom al een tijdje en het knopje ging om; ik ga gewoon trainen en ik zie wel waar het schip strandt. En nu, opeens vier maanden later, is het bijna zover. De start van mijn eerste marathon, mijn verste afstand, mijn grootste mentale en fysieke strijd ooit..

Ik heb zo genoten van alle trainingen! Ik heb op de mooiste plekjes gelopen, nieuwe routes leren kennen en ook zo Eindhoven (waar ik sinds Oktober woon) ontdekt! Ik heb samen hardgelopen, mijn vader vooruit laten fietsen om er vervolgens achteraan te hobbelen, mijn vriend op een OV fiets de Sint Pietersberg op laten fietsen terwijl ik er vrolijk naast rende en heel veel geluksmomentjes na een loopje die gewoon heel lekker ging 🙂

Samen met Michelle; ze moest naar het station en ik moest een rondje rennen. Perfecte combinatie. Oh en de dag ervoor hadden we een feest gehad dus allebei nogal een kater, hah! Alleen kon ik er toen niet zo om lachen 😉

Ik heb er mega veel zin in. De trainingen zijn allemaal goed gegaan, geen pijntjes en blessures gehad en mijn lichaam is echt wel ready voor. Het stukje mentaal vind ik vooral zwaar, mijn benen lopen wel, maar waar moet ik 4 uur lang over na gaan denken?!

En dan krijg je vragen; heb je een bepaalde tijd voor ogen? Dan antwoord ik heel stoer: het is mijn eerste marathon dus ik loop sowieso een PR, dus nee ik ga gewoon lekker lopen. Maar stiekeme weet ik dondersgoed wat ik wil; binnen de vier uur! En stiekem eigenlijk nog sneller. Ik ben mega competitief ingesteld, dat is in principe alleen maar goed, alleen met dit soort dingen zit ik mezelf enorm in de weg. Ik ga mezelf vergelijken met andere vriendinnen/instagrammers/hardlopers en dan wil ik sneller rennen. Waarom? Echt geen idee. Nu ik het zo opschrijf klinkt het echt super stom, maar toch blijft dat stemmetje praten.

Afbeeldingsresultaat voor quote don't compare
Deze uitspraak, hiermee ga ik mijn marathon starten. i Love MY ability. I am able to run.

Oké, nu ben ik er echt klaar voor en zal ik jullie niet meer lastig vallen met mijn marathon-spam, oke na zondag stop ik 😉

Liefs,
Maartje

Samen met mama een rondje door de regen.. Maar we konden allebei gelukkig nog lachen! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s