Over mij


https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-116688329-1

window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());

gtag(‘config’, ‘UA-116688329-1′);

Mijn naam is Maartje, ik ben deze website begonnen om mijn passie voor gezond, makkelijk en lekker eten met jullie te delen. Ook loop ik graag hard en daarom schrijf ik blogs over sportkleding en geef ik tips voor hardlopen op elk niveau. Bovendien vertel ik in mijn fashionblogs tips over (duurzame) kleding, mooie stijlen en de nieuwe trends. Omdat ik dit jaar ben begonnen met studeren op de Vrije Universiteit heb ik ook een onderdeel: STUDENTENVOER. In deze categorie geef ik tips voor het gezonde leven in combinatie met studeren, vertel ik hoe ik lekker kan blijven sporten en deel ik tips en tricks die jullie insturen zodat we met zijn alle gezond, gezellig en goedkoop het studentenleven kunnen leiden!

Ik ben 19 jaar, studeer bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en daar woon in ook. Ik heb een lieve vriend, een gezellige familie en heerlijke vriendinnen met wie ik uren lang kan praten over van alles en nog wat!

Ik houd deze blog bij om jou een kijkje te geven in mijn leven en ik hoop dat ik je met veel leesplezier en mooie foto’s kan vermaken.

Heb je een vraag aan mij of wil je met mij samenwerken, stuur dan een mailtje naar gezondereceptjes@gmail.com πŸ’Œ

Liefs,
MaartjeΒ β™₯

DSC01709