Over mij

Mijn naam is Maartje, ik ben deze website begonnen om mijn passie voor gezond, makkelijk en lekker eten met jullie te delen. Ook loop ik graag hard en daarom schrijf ik blogs over sportkleding en geef ik tips voor hardlopen op elk niveau. Bovendien vertel ik in mijn fashionblogs tips over (duurzame) kleding, mooie stijlen en de nieuwe trends.

Mijn passie is mijn ontbijt en naast dat je de fotootjes op mijn instagram waarschijnlijk al wel voorbij hebt zien komen zal ik ook hier mijn favoriete ontbijt receptjes delen. Verder geef ik tips voor het gezonde leven in combinatie met studeren, vertel ik hoe ik lekker kan blijven sporten en deel ik tips en tricks die jullie insturen zodat we met zijn alle gezond, gezellig en goedkoop het studentenleven kunnen leiden!

Ik ben 20 jaar, studeer Fysiotherapie op Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en ik woon sinds kort ook in het mooie Brabant 😉

Ik houd deze blog bij om jou een kijkje te geven in mijn leven en ik hoop dat ik je met veel leesplezier en mooie foto’s kan vermaken.

Heb je een vraag aan mij of wil je met mij samenwerken, stuur dan een mailtje naar gezondereceptjes@gmail.com 💌

Liefs,
Maartje ♥